background image

Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib

150115 oxfam novib 01
15 januari 2015 - Koppes Bouwkunde bedrijvenambassadeur van Oxfam Novib.

 

150115 oxfam novib 02Koppes Bouwkunde staat voor het verzorgen van degelijk bouwkundig tekenwerk, advies en project- management om voor z’n opdrachtgevers kwalitatief goede projecten binnen de gestelde budgetten te realiseren.
De inzet van alle medewerkers wordt gewaardeerd om dit gemeenschappelijke doel te bereiken.

Naast het realiseren van dit doel, toont Koppes Bouwkunde ook graag de maatschappelijke kant van het bedrijf door bij te dragen aan de wereld om ons heen. Daarom is Koppes Bouwkunde bedrijven- ambassadeur geworden van Oxfam Novib. Een organisatie die zich inzet voor een wereld zonder armoede en met gelijke kansen voor iedereen. Net als wij, gaan zij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen zelf.

We steunen het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib (Ondernemers voor Ondernemers). Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij onze hulp krijgen mensen in ontwikkelingslanden via een microfinancieringsprogramma een klein krediet. Met deze lening kunnen zij een eigen bedrijfje starten en werken aan een zelfstandig bestaan. Een voorbeeld van een microkredietproject.
Meer over Ondernemers voor Ondernemers.