background image

Stages

 

Koppes Bouwkunde BV is deskundig en maatschappelijk betrokken. Koppes Bouwkunde BV wil zorgen dat de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen (lees technisch tekenaars / bouwkundigen) beschikbaar zijn en stelt daarvoor stageplaatsen beschikbaar aan hbo- en mbo-bouwkunde studenten. Ervaring en deskundigheid binnen het bureau wordt overgedragen aan de stagiairs. Tevens wordt een goede basis gelegd voor een mogelijk dienstverband.

 

 

SBB

Koppes Bouwkunde BV is een door SBB (voorheen Fundeon) erkend leerbedrijf.

 

Bij een erkend leerbedrijf, zoals Koppes Bouwkunde BV, leren studenten die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. De leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitvoert waarvoor de leerling wordt opgeleid. Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren. Koppes Bouwkunde BV biedt ook mogelijkheden voor hbo-studenten om hun afstudeerproject onder deskundige begeleiding in het bedrijf uit te voeren.

Koppes Bouwkunde BV heeft contact met het Horizon College in Heerhugowaard en Hoorn en de Hogeschool Inholland in Alkmaar.

 

Vacatures

 

Momenteel hebben we geen vacatures.