background image

Stages

 

Wij hebben een stagewerkplek beschikbaar voor:

 

Revit – BIM modelleur HBO Bouwkunde

 

Wat heeft Koppes Bouwkunde jou te bieden?
Een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan middelgrote projecten zoals nieuwbouw appartementen, renovaties op wijkniveau of bijvoorbeeld het uitwerken van grootschalige retail concepten.
Nagenoeg alle projecten worden als BIM uitgewerkt in Autodesk Revit. Ook kun je leren over BIM coördinatie door te werken met verschillende BIM protocollen en deze te controleren met o.a. Autodesk Navisworks en het toepassen van diverse cloud oplossingen voor BIM management.

 

Over jou:
Jij bent een bouwkundige kei met een voorliefde voor Bouwtechniek en Architectuur. 

Je wilt werkervaring opdoen als bouwkundig modelleur in een moderne werkomgeving of om je optimaal voor te bereiden op de afronding van je studie en eerste stappen op de arbeidsmarkt. Kennis van Revit en AutoCAD is een pré.

Over ons:
Koppes Bouwkunde BV is deskundig en maatschappelijk betrokken. Koppes Bouwkunde BV wil zorgen dat de komende jaren voldoende goed opgeleide bouwkundig ingenieurs beschikbaar zijn en stelt daarvoor stageplaatsen beschikbaar aan hbo- en mbo-bouwkunde studenten. Ervaring en deskundigheid binnen het bureau wordt overgedragen aan de stagiairs. Daarnaast wordt een goede basis gelegd voor een mogelijk dienstverband.

 

SBB

Koppes Bouwkunde BV is een door SBB erkend leer- bedrijf. Bij een erkend leerbedrijf, zoals Koppes Bouwkunde BV, leren studenten  het vak in de praktijk. De leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitoefent waarvoor de leerling wordt opgeleid. Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren.

Koppes Bouwkunde BV verzorgt stages voor de Hogeschool Inholland Alkmaar en het Horizon College Heerhugowaard / Hoorn.

 

Vacatures

 

Momenteel geen vacatures.