Vacatures & stage

Stages

Een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan middelgrote projecten zoals nieuwbouw appartementen.

Vacatures

Er is veel variatie in het werk dat je gaat doen en je gaat werken aan verschillende en uitdagende projecten.

Stage: BIM/Revit modelleur

Wat heeft Koppes Bouwkunde jou te bieden?
Een uitdagende werkomgeving waar je kunt werken aan middelgrote projecten zoals nieuwbouw appartementen, renovaties op wijkniveau of bijvoorbeeld het uitwerken van grootschalige retail concepten. Nagenoeg alle projecten worden als BIM uitgewerkt in Autodesk Revit. Ook kun je leren over BIM coördinatie door te werken met verschillende BIM protocollen en deze te controleren met o.a. Autodesk Navisworks en het toepassen van diverse cloud oplossingen voor BIM management.
Over jou:
Jij bent een bouwkundige kei met een voorliefde voor bouwtechniek en architectuur. Je wilt werkervaring opdoen als bouwkundig modelleur in een moderne werkomgeving of om je optimaal voor te bereiden op de afronding van je studie en eerste stappen op de arbeidsmarkt. Je bent beschikbaar voor een stage van 20 werkweken cq 100 werkdagen. Kennis van Revit is een pré.
Over ons:
Koppes Bouwkunde BV is deskundig en maatschappelijk betrokken. Koppes Bouwkunde BV wil zorgen dat de komende jaren voldoende goed opgeleide bouwkundig ingenieurs beschikbaar zijn en stelt daarvoor stageplaatsen beschikbaar aan hbo- en mbo-bouwkunde studenten. Ervaring en deskundigheid binnen het bureau wordt overgedragen aan de stagiairs. Daarnaast wordt een goede basis gelegd voor een mogelijk dienstverband.
Erkend Leerbedrijf
Koppes Bouwkunde BV is een door SBB erkend leerbedrijf. Bij een erkend leerbedrijf, zoals Koppes Bouwkunde BV, leren studenten het vak in de praktijk. De leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitoefent waarvoor de leerling wordt opgeleid. Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren. Koppes Bouwkunde BV verzorgt stages voor de Hogeschool Inholland Alkmaar en het Horizon College Heerhugowaard / Hoorn.
sbb beeldmerk

Vacature: BIM/Revit modelleur

Wat ga je doen?
Je gaat meedraaien in een team van bouwkundig modelleurs / tekenaars onder leiding van een projectleider, waarbij gewerkt wordt aan BIM-projecten. Samen maak je het project!
Met welke software wordt gewerkt?
Wij werken bij Koppes Bouwkunde met Revit en AutoCAD. Vereiste voor deze functie is kennis van Revit. Modelleerwerk is veelal detailniveau LOD300.
Wat voor projecten betreft het?
Wij werken aan zowel woningbouw als utiliteitsprojecten, en dan betreft het nieuwbouw, renovatie of gecombineerd. Vaak projecten waarvoor al een ontwerp is gemaakt. Er is veel variatie in het werk dat je gaat doen en je gaat werken aan verschillende uitdagende projecten.
Welk opleidingsniveau heb je nodig?
Wij vragen een opleidingsniveau op HBO-niveau Bouwkunde. Als je nu nog geen diploma hebt maar binnenkort afstudeert kun je ook solliciteren.
Wat vragen wij?
Goede communicatieve eigenschappen: het vermogen om op een prettige manier met elkaar samen te werken. Dat is een vereiste. Goede taalkundige eigenschappen in woord en schrift. Bouwkundige kennis. Ervaring met Revit. Wij zijn vooral ook adviseur, dus zelf nadenken en oplossingen aandragen voor (bouwkundige) problemen is een belangrijke basis voor ons werk.
Wat bieden wij?
Werken in de regio, dus geen lange reistijden. Goede arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand en een goede pensioenregeling). Een prettige werksfeer, waarbij de lijnen kort zijn, met een nuchtere inslag. Wij bieden een goede begeleiding en mogelijkheid om door te groeien binnen de functie.
Hoe kun je solliciteren?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV naar Robert Koppes per email: rcjkoppes@koppesbouwkunde.nl
Zet in je sollicitatie aan welke projecten je met Revit hebt gewerkt.