ABN AMRO Eindhoven

Pilot afbouw en inrichting nieuw kantoorconcept ABN AMRO GREENE

Over het project

Projectomschrijving

Het nieuwe warmere bankconcept GREENE wordt op straatniveau aan de glasgevel gesitueerd en geëtaleerd. De entree wordt toegankelijker gemaakt, waarbij ook de entree met ontsluiting vanuit de parkeer-garage wordt verlegd naar het centrale ontvangstpunt op de begane grond. Een bankkantoor waar zowel de klanten als de adviseurs van alle businesslines zich prettig voelen. Een fraaie bankhal en vide.
Op entresol-niveau wordt een presentatieruimte cq klant-event-ruimte gerealiseerd. Op de eerste verdieping zijn de spreek- en vergaderkamers gesitueerd voor meer rust en privacy voor de klant.
Toepassing van circulaire materialen in afbouw, vaste inrichting en meubilair. Zachte tinten, hergebruik van materialen, toepassing van duurzame materialen, veel levend groen.

Rol Koppes Bouwkunde

- Ontwerp kantoorconcept GREENE voor de businesslines
Retail, Commercial Clients en Private Banking
- Uitwerking bestaande toestand in 3D-BIM
- Interieurontwerp voor de verbouw, afbouw en inrichting
- VO, DO en TO in 3D-BIM
- Building blocks GREENE in 3D-BIM
- 3D-impressies met Revit en Enscape

Projectomvang

Te verbouwen deel van het gebouw betreft 2048 m² klantengebied, op niveau begane grond, entresol, 1e verdieping en kelder.

  • Opdracht: Pilot afbouw en inrichting nieuw kantoorconcept ABN AMRO GREENE
  • Opdrachtgever: ABN AMRO Regie FMS
  • Aannemer: Bouwbedrijf Van Schijndel BV uit Geffen
  • Locatie: Vestdijk 18 Eindhoven
  • Architect: Koppes Bouwkunde, ir. Rob Bos
  • Begeleiding uitvoering: Architectenbureau Perree, Jan de Haas
  • Realisatie/uitvoering: januari 2019 – juni 2019
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -
- Slide image -